Pomocy Speedo Speedsocket mirror
Moderator: swimshop
3 posty(ów) • Strona 1 z 1
WITAM SERDECZNIE
Mam pewiem problem z okularkami speedsocket.
Mioanowicie obcieram rzesami o soczewki co jest mega dyskomfortowe (nie mówiać już o warstwie anti fog, której nie wolno dotykać) próbowałem już przeróżnych ustawień nosków itd.
Mam pytanie bo kupiłem te okularki drogą internetową i zorientowałem się, że to są junory. Na opakowaniu jest napisane
(junior 2 - 6)
(junior 6 - 14)
czy są wresje dla seniorów?
czy jest różnica w profilu?
i czy nie obcieracie w nich o szkiełka ?
czy mam prawo żadac wymiany (dodam, że na stronie nie jest napisane, że to sa junory):((((
Bardzo prosze o pomoc
dzięki
Mam pewiem problem z okularkami speedsocket.
Mioanowicie obcieram rzesami o soczewki co jest mega dyskomfortowe (nie mówiać już o warstwie anti fog, której nie wolno dotykać) próbowałem już przeróżnych ustawień nosków itd.
Mam pytanie bo kupiłem te okularki drogą internetową i zorientowałem się, że to są junory. Na opakowaniu jest napisane
(junior 2 - 6)
(junior 6 - 14)
czy są wresje dla seniorów?
czy jest różnica w profilu?
i czy nie obcieracie w nich o szkiełka ?
czy mam prawo żadac wymiany (dodam, że na stronie nie jest napisane, że to sa junory):((((
Bardzo prosze o pomoc
dzięki
- jordans
- user
- Dołączenie: 31 Paź 2009, 16:39
Oczywiście że są wersje Speedsocetów dla seniorów: http://www.swimshop.pl/sklep/okulary/ok ... ,5708.html
Nie mieliśmy podobnych skarg. Okularki mają taki sam profil i na pewno są większe wiec nie powinno być tego problemu
Nie mieliśmy podobnych skarg. Okularki mają taki sam profil i na pewno są większe wiec nie powinno być tego problemu
- swimshop
- user
- Dołączenie: 26 Mar 2007, 20:13
3 posty(ów) • Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość