skok
3 posty(ów) • Strona 1 z 1
Witam
Miałam pierwszą lekcję pływania.
Instruktor chciał, zebym skoczyła do wody, z "podłogi" do basenu, a ja się bałam.
Mam jakis lęk wyskości, moze to jest dla kogoś śmieszne, ale nie wiem jak się przełamać.
Boje się, zeby się nie poślizgnąć no i nie mam się czego złapać. Moze na ziemie bym sie nie bała, a do wody, to wydaje mi się jakos strasznie.
Pozdrawiam
Miałam pierwszą lekcję pływania.
Instruktor chciał, zebym skoczyła do wody, z "podłogi" do basenu, a ja się bałam.
Mam jakis lęk wyskości, moze to jest dla kogoś śmieszne, ale nie wiem jak się przełamać.
Boje się, zeby się nie poślizgnąć no i nie mam się czego złapać. Moze na ziemie bym sie nie bała, a do wody, to wydaje mi się jakos strasznie.
Pozdrawiam
- basiunia
- user
- Dołączenie: 23 Lip 2010, 11:48
Nie ma sie czego bać, naprawde, jak byłem dzieckiem to powiem że kochałem skakać do wody tak jak i teraz. Ale jak skoczysz to wody to kilka sekund 2-3 zaraz znajdziesz sie na powierzchni. A instruktorzy nie stosują u was takich kijków ?? Mój młodszy kuzyn uczy sie pływać i u niego instruktorzy tym którzu obawiają sie skakać do wody dają ten kijek w ręce i jak tylko wadną to wody to wyciągają te osoby.
-

Nodibar - user
- Dołączenie: 25 Sty 2010, 14:13
- Miejscowość: Lewin Brzeski
Ja też bardzo bałam się skakać do wody. I też musiałam to zrobić na pierwszej lekcji. Bałam się bardzo, ale w końcu skoczyłam i wcale nie było to takie straszne, zaraz wypłynęłam na powierzchnię, a po krótkim czasie nawet polubiłam skakać do wody; teraz to uwielbiam.
A z tym kijkiem to bardzo dobry pomysł. Możesz się go trzymać i skoczyć do wody, albo skoczyć sama, a instruktor od razu Ci go poda i Cię wyciągnie.
A z tym kijkiem to bardzo dobry pomysł. Możesz się go trzymać i skoczyć do wody, albo skoczyć sama, a instruktor od razu Ci go poda i Cię wyciągnie.
- urszka
- user
- Dołączenie: 26 Lis 2009, 09:09
3 posty(ów) • Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości